ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συνωστισμός και σήμερα στην Ακρόπολη - Βγήκαν να δουν την Πανσέληνο

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συνωστισμός και σήμερα στην Ακρόπολη - Βγήκαν να δουν την Πανσέληνο

Η πρώτη εβδομάδα που διανύουμε μετά την χαλάρωση των μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού - Συνωστιμός και σήμερα στην Ακρόπολη με πολίτες να έχουν βγει για να δουν την τελευταία υπερπανσέληνο του 2020

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Το Newsbomb.gr, βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης όπου κατέγραψε τις παρακάτω εικόνες.

Όπως θα δείτε και σήμερα ο κόσμος που κυκλοφορεί είναι αρκετός στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ δεν είναι λίγες και οι παρέες που σταματούν και κάθονται στα βράχια.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εικόνες με τις σημερινές σημειώθηκαν και χθες σε αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας με Αθηναίους που θέλησαν να απολαύσουν το φεγγάρι. Ο Λυκαβητός γέμισε με κόσμο την ώρα που και στο Παγκράτι επικρατούσε το αδιαχώρητο στην πλατεία Βαρνάβα με δεκάδες να συνωστίζονται με τα ποτά στο χέρι, παρά τις απαγορεύσεις.

Δείτε παρακάτω αποψινές εικόνες από τον Λυκαβητό:

Υπενθμίζεται ότι μετά από ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά κλειστή παραμένει μέχρι νεωτέρας η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου που το βράδυ της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για να διαμαρτυρηθούν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ασύλληπτη τραγωδία στο Αγρίνιο: Σκότωσε φίδι στην αυλή του και πέθανε από ανακοπή

Σχετικές ειδήσεις