ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία χούλιγκαν: Έτσι στήνονται τα «ραντεβού θανάτου»

Συγκλονιστική μαρτυρία χούλιγκαν: Έτσι στήνονται τα «ραντεβού θανάτου»
IN TIME

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα χούλιγκαν σε αντιπάλους ομάδας, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον, η μαρτυρία ενός τέτοιου πρώην χούλιγκαν, σοκάρει για την ευκολία με την οποία δημιουργούνται οι «στρατοί» στη χώρα μας.

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αντίστοιχα επεισόδια, μίλησε για το γεγονός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των χούλιγκαν.

«Τα όπλα είναι πέτρες, ξύλα, μαχαίρια, (ενώ υπάρχουν) ναρκωτικά, χασίς, αλκοόλ και μετά είσαι πολεμιστής, πας να κάνεις ζημία. Είναι κάποιοι αρχηγοί που τους οργανώνουν και τους πορώνουνε. “Πάμε θα πέσει ξύλο”, “πάμε να τους φάμε” και τέτοια. Τα ραντεβού θανάτου τα κλείνουν οι σύνδεσμοι γιατί έχουν κόντρα μεταξύ τους, εκεί θέλουν να δείξουν ποιος είναι ο πιο δυνατός. “Και όχι εμείς, και πήγαμε και τους μαχαιρώσαμε και κάναμε…”. Ήταν σαν πόλεμος! Έτσι το είδα στα λίγα χρόνια που ήμουν σε αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οπαδός που διατήρησε την ανωνυμία του.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Ωμή βία από χούλιγκαν στη μέση του δρόμου στο Ίλιον

Στο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η άγρια επίθεση που δέχθηκαν οι δύο νεαροί. Οι χούλιγκαν με ξύλα στα χέρια παγιδεύουν τα θύματά τους και τα χτυπούν χωρίς έλεος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δύο νεαρούς την ώρα που οδηγεί τη μοτοσικλέτα του δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι έχασε τον έλεγχο και έπεσε κάτω. Τότε δέχεται επίθεση από έξι άτομα. Ελάχιστα μέτρα πιο μακρυά άλλοι χούλιγκαν επιτίθενται στον συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας. Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αντίποινα στο μεγάλο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων στα δυτικά προάστια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Newsbomb.gr στη νέα πλατεία Ομονοίας:Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από το επιβλητικό συντριβάνι

Σχετικές ειδήσεις