ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Θρίλερ με τους τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο - Έψαχναν για λίρες;

Τραγωδία στο Λουτράκι: Θρίλερ με τους τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο - Έψαχναν για λίρες;

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Λουτράκι, καθώς μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε σπηλιά στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 άνδρες ηλικίας από 34 έως 50 ετών.

Σύμφωνα με το loutraki365, η γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές ήταν η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σπήλαιο:

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τα πτώματα των τεσσάρων ανδρών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Το πιθανότερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές, είναι τα 4 άτομα να έψαχναν για λίρες και ενδεχομένως βρήκαν τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να πυροδοτήσουν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους!

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό το φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των 4 πτωμάτων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 4 θυμάτων.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Λουτρακίου, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως το συγκεκριμένο σημείο δεν δημοφιλής προορισμός για αυτούς που πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξαν οι παραλίες: Τι να προσέξετε σήμερα πριν πάτε για μπάνιο - Οδηγίες προς λουόμενους

Σχετικές ειδήσεις