ΕΛΛΑΔΑ

H συγκινητική ανάρτηση Χαρδαλιά και το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

H συγκινητική ανάρτηση Χαρδαλιά και το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αποχαιρέτησε την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, που έκανε από κοινού με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει πως έκλεισε ένας κύκλος, διαβεβαιώνοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο καθηγητής λοιμωξολογίας θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά στην μάχη έναντι στον φονικό ιό «πίσω από τις κάμερες των 18:00».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Χθες το βράδυ, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα!

Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας.

Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.?? Συνεχίζουμε…
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα
#civilprotection #semperparati
#covid19 #μένουμεασφαλείς».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Σφίγγει» ο κλοιός γύρω από την δράστιδα – Οι νέες αποκαλύψεις «φωτιά»

Σχετικές ειδήσεις