ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα Κούγια: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την αρπαγή της Μαρκέλλας

Βόμβα Κούγια: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την αρπαγή της Μαρκέλλας

Για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας κάνουν λόγο οι δικηγόροι της οικογένειας της 10χρονης - Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/06), η 33χρονη που κατηγορείται ότι απήγαγε την Μαρκέλλα

Για μία «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της Μαρκέλλας ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε αυτή εμπλέκεται κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας τον ΑΝΤ1 και τόνισε οτι «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

Ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε «τιμή» την ανάληψη της υπόθεσης και ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον».

Σχετικά με τυχόν επαφές με την 33χρονη και την οικογένεια, είπε πως, «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Τι ομολόγησε η 33χρονη στην ανακρίτρια

Μόνο τις κατηγορίες της ασέλγειας και των ναρκωτικών παραδέχεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 33χρονη «κοκκινομάλλα», η οποία οδηγήθηκε σήμερα στην 1η τακτική ανακρίτρια απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι φιλοξένησε για δύο μέρες την ανήλικη γιατί έβλεπε ότι δεν διαβιούσε σε καλές συνθήκες με τους οικείους της.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr παραδέχθηκε ότι της έδωσε ηρεμιστικό, ενώ όπως ανέφερε ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, η 10χρονη φέρεται να της είπε όταν αποχωρίστηκαν «σε αγαπώ μακάρι να ήσουν η δεύτερη μητέρα μου». Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 33χρονη ζητά δημόσια συγγνώμη.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου στα βίντεο που ακολουθούν:

Τα «μυστικά» του υπολογιστή

Εν τω μεταξύ, οι διωκτικές Αρχέςπροσπαθούν να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά που κρύβει ο φορητός υπολογιστής της 33χρονης, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η 33χρονη (για την οποία το μοναδικό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ήταν ανεπάγγελτη) να αποτελεί μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να εκδιδόταν.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και χθες το μεσημέρι –ακριβώς μία εβδομάδα μετά την αρπαγή της δεκάχρονης- την οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας της άσκησε δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που τη βαρύνουν είναι: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Για τα όσα αποκαλύφθηκαν από την ομολογία της συλληφθείσας για την αρπαγή και την ασέλγεια κατά της 10χρονης Μαρκέλλας, μίλησε ο αδελφός της Χρήστος, στον ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής (19/06).

Μέσω της ίδιας εκπομπής, η συνήγορός του, Ανθούλα Ανάσογλου, απηύθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί, ενώ ο έτερος συνήγορος του αδελφού, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρόκειται για κύκλωμα ενώ χαρακτήρισε «πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα» την υπόθεση.

Δύο φωτογραφίες της συλληφθείσας δημοσίευσε σήμερα ο ΑΝΤ1. Δείτε τις, στη gallery που ακολουθεί:

«Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι έγινε»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», δήλωσε ο αδελφός της Μαρκέλλας.

Ο νεαρός εξέφρασε την ευχή «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Σχετικά με τη γυναίκα που ομολόγησε την αρπαγή της 10χρονης και της σε βάρος της ασέλγεια, ο αδελφός είπε πως δεν την γνωρίζει, ούτε του θυμίζει κάτι από παλιά.

Ο άνδρας εξέφρασε το παράπονό του ότι, δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές, αλλά από τα Μέσα και τα social media για την υπόθεση, κατηγορώντας μερίδα των Μέσων ότι, βγάζουν ακόμα φωτογραφίες και τα στοιχεία της μικρής αδελφής του.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», κατέληξε ο νεαρός.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο «φως» για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο είναι από την περιοχή της Καλαμαριάς, η Μαρκέλλα φαίνεται να παραπατάει καθώς βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια ναρκωτικών που της χορήγησε η 33χρονη γυναίκα.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο ντοκουμέντο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Νέοι διάλογοι και ανατριχιαστικά σημειώματα με... λευκή μαγεία