ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: «Θέλω το παιδί αλλιώς θα πεθάνω» λέει η γιαγιά της (vid)

Μαρκέλλα: «Θέλω το παιδί αλλιώς θα πεθάνω» λέει η γιαγιά της (vid)

Η γιαγιά της 10χρονης Μαρκέλλας μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της εγγονής της που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Είμαι μέρα νύχτα σε μια καρέκλα και ζω γι' αυτό», λέει με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του κοριτσιού διευκρινίζοντας πως δε θέλει η μικρή να καταλήξει σε ίδρυμα. «Θέλω το παιδί αλλιώς θα πεθάνω» επαναλαμβάνει συνεχώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

Διευκρινίζει πως το παιδί δεν ήταν παραμελημένο και πως δεν είχε στερηθεί τίποτα. Σχετικά με την ημέρα της αρπαγής της, η γιαγιά της 10χρονης αναφέρει πως είχε κακό προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί.

Όπως υποστηρίζει κάθε μέρα πήγαινε να πάρει την εγγονή της από το σχολείο όμως τις τελευταίες ημέρες η Μαρκέλλα είχε παραπονεθεί πως την κάνει ρεζίλι στους συμμαθητές της καθώς τώρα έχει μεγαλώσει και μπορεί να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι.

«Με ζητάει το παιδί, θέλει να της πάω πράγματα, αλλά δε με αφήνουν να πάω. Δε θα αντέξω αν μου την πάρουν. Ακούω τη φωνή της στον ύπνο μου, ξυπνάω και δεν είναι δίπλα μου. Ο άνδρας μου έχει πάθει κατάθλιψη, δε μιλάει καθόλου», είπε η γιαγιά του 10χρονου κοριτσιού με τρεμάμενη φωνή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχηματάρι: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο - Έκλεισε η Αθηνών - Λαμίας