ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Χαλάνδρι

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Χαλάνδρι

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Πέμπτης (02/07).

Μία ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι, αυτή τη φορά σε οικοπεδικό χώρο στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη, στο Χαλάνδρι.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Φωτιά στην Κάρυστο

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη (02/07) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 11:35, στην περιοχή Κατσαρώνι στην Κάρυστο.

H φωτιά καίει δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, έχει ζητηθεί η ενίσχυση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας στη Στερεά Ελλάδα, Θανάση Καρακάντζα, που μίλησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ «είναι μια δύσκολη στιγμή, καθώς η χαμηλή βλάστηση φτάνει ακόμη και μέσα στις αυλές των χωριών. Ήδη στην περιοχή μεταφέρονται και άλλες δυνάμεις από τους δήμους και την περιφέρεια για να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση. Μέχρι αυτή την ώρα η φωτιά όχι μόνο είναι ανεξέλεγκτη, αλλά και επικίνδυνη για την πορεία που θα πάρει. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο «προληπτικά να υπάρξει και εκκένωση κάποιων οικισμών αν δεν ανακοπεί η πορεία της φωτιάς».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε