ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Από το «αμάν» στο «αμήν» για έναν έμπορο

Πάτρα: Από το «αμάν» στο «αμήν» για έναν έμπορο

Κατέβασε τα ρολά και άλλαξε... ρότα! Ο λόγος για έναν γνωστό επιχειρηματία στην Πάτρα, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε και να γίνει παππάς, καθώς τα χρέη τον οδήγησαν στην καταστροφή.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο επιχειρηματίας λειτουργούσε εδώ και χρόνια το κατάστημα, το οποίο βρισκόταν στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε δεν μπορούσε να καταφέρει να ορθοποδήσει και αποφάσισε να βάλει τέλος στο επιχειρηματικό του εγχείρημα και να φορέσει ράσα!

Ανέβηκε στην Αθήνα, χειροτονήθηκε διάκονος και σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών... λειτούργησε και ως παπάς (οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη του λειτουργία έγινε ανήμερα των Θεοφανείων)!

Εξώδικα

Στο παλιό του μαγαζί πάντως έχουν φθάσει και ορισμένα εξώδικα. Ο ίδιος προφανώς θα προσπαθήσει να ξεπληρώσει τους πιστωτές ή προμηθευτές του, εκτιμάται όμως ότι θα αργήσει να πετύχει τον στόχο του. Γιατί από τη μία η κρίση και οι περικοπές στον μισθό του ιερέα, και από την άλλη τα μεγάλα χρέη του, είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρει εύκολα, όσο και αν επιθυμεί... να ξεμπερδεύει!