ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιγμα Σχολείων - Κορονοϊός: Αυτά είναι τα παγούρια που θα μοιραστούν στους μαθητές (pics)

Άνοιγμα Σχολείων - Κορονοϊός: Αυτά είναι τα παγούρια που θα μοιραστούν στους μαθητές (pics)
INTIME NEWS

Άνοιγμα σχολείων: Φωτογραφίες με τα παγούρια που θα μοιραστούν δωρεάν στους μαθητές ως ένα άλλο μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία της χώρας ανοίγουν τελικά στις 14 Σεπτεμβρίου, με κύριο μέτρο προστασίας τη χρήση μάσκας, όλους τους μαθητές στις τάξεις και διαφορετικά διαλείμματα.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει λάβει 16 μέτρα πρόληψης και προφύλαξης από τον κορονοϊό, υπό τα οποία θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους και θα διανεμηθεί δωρεάν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, ενώ προτείνεται οι μαθητές να έχουν το ατομικό τους παγούρι, το οποίο θα διανεμηθεί και αυτό δωρεάν.

Τα παγούρια που θα διανεμηθούν στους μαθητές είναι σε διάφορα χρώματα και γράφουν πάνω: «Προσέχουμε την υγεία όλων μας. Προστατεύουμε το περιβάλλον. #Μαθαίνουμε Ασφαλείς».

«Πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ’οδόν προς όλους τους μαθητές δημοτικού (δημόσιων & ιδιωτικών σχολείων) της χώρας. Μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο twitter η υπουργός Παιδείας μαζί με τις φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις