ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ο επενδυτής αποδείχθηκε... απατεώνας - Του «έφαγε» 68.000 ευρώ κι έγινε «καπνός»

Ρόδος: Ο επενδυτής αποδείχθηκε... απατεώνας - Του «έφαγε» 68.000 ευρώ κι έγινε «καπνός»
Intime News

Ο 40χρονος, προσέφυγε στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές, ζητώντας την ποινική δίωξη του επιτήδειου

Στα... δίχτυα μαφιόζου επενδυτή που είχε τάχα υψηλές γνωριμίες με τράπεζες του Hong Kong, των ΗΠΑ και του... Αγίου Μαυρίκιου, πιάστηκε και μάλιστα για τα καλά, ένας 40χρονος Ροδίτης, αφού είδε τους λογαριασμούς του να αδειάζουν κατά 68.000 ευρώ περίπου!

Ο 40χρονος, προσέφυγε στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές, ζητώντας την ποινική δίωξη του επιτήδειου ο οποίος όμως, όπως όλα δείχνουν, έχει εξαφανιστεί και έχει... επενδύσει για τα καλά τα χρήματα που άρπαξε τους προηγούμενους μήνες.

Όλα ξεκίνησαν την 1η Νοεμβρίου του 2019, όταν ο υποτιθέμενος σύμβουλος επενδύσεων εξωτερικού, προσέγγισε τον 40χρονο και του έταξε υψηλότατες αποδόσεις των χρημάτων του αν κατέθετε τα χρήματά του σε συγκεκριμένες τράπεζες του εξωτερικού.

Έτσι κι έγινε. Τμηματικά από τότε έως και τον περασμένο Ιούλιο, κατατέθηκαν σε διάφορους λογαριασμούς τραπεζών, 65.000 δολάρια ΗΠΑ και 13.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή, ποσό 68.000 ευρώ, κατάφερε να αρπάξει ο επιτήδειος δράστης και να εξαφανιστεί.

Ήδη έχουν ενημερωθεί αρμόδιες διωκτικές Αρχές του εξωτερικού, αλλά εκτιμάται ότι οι πιθανότητες να εντοπιστεί ο δράστης και να μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματά του ο 40χρονος, είναι ελάχιστες.

Πηγή: rodiaki.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρναούτογλου: «Αν επαληθευτεί αυτό...» - Η πρόγνωση που τον εντυπωσίασε