ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Νέο αλαλούμ με τις σχολικές μάσκες – Δόθηκαν πάλι λάθος διαστάσεις

Κορονοϊός: Νέο αλαλούμ με τις σχολικές μάσκες – Δόθηκαν πάλι λάθος διαστάσεις

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Το πάθημα όπως όλα δείχνουν δεν έγινε μάθημα. Ο λόγος για τις σχολικές μάσκες και την δεύτερη παρτίδα που θα έπρεπε να μοιραστεί στα σχολεία όλης της χώρας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Mega η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας που είχε στείλει τις αρχικές διαστάσεις, τις λαθος διαστάσεις, το 10x22 που τότε έγραφε τελικό προϊόν, τώρα έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις λέγοντας πως είναι το αρχικό προϊόν, δηλαδή το ύφασμα.

Το Υπουργείο Εσωτερικών πήρε αυτές τις διαστάσεις και συνέστισε στην επιτροπή να αλλάξει τις διαστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν μικρότερες οι μάσκες από την κανονική.

Η εν λόγω επιτροπή δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για το λάθος, αλλά ότι οι άλλοι ερμήνευσαν λάθος τη θέση της, επαναλαμβάνει τις ίδιες διαστάσεις 10x22.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή των μασκών, αφού αναμένεται μια σωστή συνεννοήση από τους εμπλεκόμενους.

Στην πρώτη εισήγησή της η επιτροπή του Υπ. Υγείας είχε δόσει διαστάσεις 12x25 ακόμα μεγαλύτερες δηλαδή από τις μάσκες που δόθηκαν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

15ήμερο lockdown: Τι είναι - Πότε και πώς θα εφαρμοστεί