ΕΛΛΑΔΑ

Newsbomb.gr: Δέκα χρόνια πιστοί στο εθνικό συμφέρον και στις αξίες της Πατρίδας μας

Newsbomb.gr: Δέκα χρόνια πιστοί στο εθνικό συμφέρον και στις αξίες της Πατρίδας μας

2010 - 2020: Από την πρώτη μέρα λειτουργίας το Newsbomb.gr παρέμεινε σταθερό στις αξίες που συνθέτουν την ελληνική κοινωνία και κρατούν ζωντανό τον κοινωνικό ιστό.

Με αίσθημα ευθύνης όλα αυτά τα χρόνια υπηρετήσαμε το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον. Με αίσθημα ευθύνης κρατήσαμε ψηλά το εθνικό φρόνημα χωρίς ποτέ να χαρακτηριστούμε πατροδοκάπηλοι.

Με συνεχή αρθρογραφία στηρίξαμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων έναντι των εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Υποστηρίξαμε με σθένος όλα τα δίκαια αιτήματα των κοινωνικών ομάδων που διαμαρτυρήθηκαν για τα ζητήματα της υγείας, της παιδείας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας.

Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία σε ιδανικά και αξίες όπως η οικογένεια, η πατρίδα, αλλά και την ορθοδοξία, ακόμα και τις περιόδους που όλα αυτοί οι ιεροί θεσμοί βάλλονταν σφόδρα από ξένα ή εγχώρια εξωθεσμικά κέντρα.

Το κάναμε όταν η χώρα μας δέχθηκε εισβολή στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου από το καθεστώς Ερντογάν. Ήμασταν δίπλα στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Κατά τον ίδιο τρόπο θα είμαστε - αν χρειαστεί - απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να προσβάλλει τα εθνικά συμφέροντα και τις αξίες μας υπέρ πατρίδας, θρησκειας οικογένειας.

Το Newsbomb.gr θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος να στηρίζει τις παραπάνω αξίες που διατηρούν ενωμένο τον κοινωνικό ιστό. Αξίες που κράτησαν ζωντανό το Έθνος για δεκαετίες ολόκληρες.

Φυλάκιο στον Έβρο, φωτογραφία αρχείου Intimenews

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προβάλλουμε ρεπορτάζ για την ελληνική οικογένεια, για την Εκκλησία και την Ορθοδοξία, για την Εθνική Άμυνα της χώρας, χωρίς να διεκδικούμε καμία πολιτική ή οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα.

Είναι δε ευχής έργον ότι μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αποτινάσσεται πλέον η ταμπέλα και ο μανδύας του κακώς νοούμενου εθνικισμού που ταλαιπώρησε είναι αλήθεια επί σειρά ετών τους Έλληνες. Η σύγχυση που προκάλεσαν τέτοιοι φορείς είναι τεράστια.

Ευτυχώς όμως η ελληνική Δικαιοσύνη βάζει τα πράγματα στην θέση τους και διαχωρίζει τον φασισμό από τον πατριωτισμό.

Την υγιή αγάπη για την Πατρίδα, τη χώρα των πατέρων μας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr