ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Λουτράκι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα

Δολοφονία στο Λουτράκι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα

Συγκλονίζει η άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το «korinthosnews.gr» αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφαλεια Κορινθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωϊ θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομίληκος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις που φαίνεται όμως να είχαν διακοπεί. Φως στην υπόθεση ανα μένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 45χρονης Ουκρανής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 45χρονης γυναίκας, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο δράστης αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο δολοφόνος τους κτύπησε ξανά και ξανά με κάποιο ογκώδες όργανο στο κεφάλι. Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Σχεδιασμένη από καιρό

Οι κινήσεις του δράστη μαρτυρούν πως ο δολοφόνος μόνο τυχαία δεν έδρασε.

Πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν είδε απ’ έξω το μπλε Ι.Χ. που ανήκε στον φαρμακοποιό, βεβαιώθηκε για το θέαμα που θα αντίκριζε όταν θα άνοιγε την πόρτα με το κλειδί που δεν είχε παραδώσει στην πρώην σύντροφό του.

Τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο Ουκρανός πρώην σύντροφος της γυναίκας, που φέρεται να μην ζει στο Λουτράκι, αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Αθήνα - Προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας