ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» από την Τρίτη και η Μαγνησία

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» από την Τρίτη και η Μαγνησία

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Στη ζώνη αυξημένου κινδύνου περνά από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και η Μαγνησία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα.

Από το πρωί της Τρίτης, λόγω της αυξημένης επιβάρυνσης που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, η Μαγνησία περνάει από τη ζώνη επιτήρησης, στη ζώνη αυξημένου κινδύνου, δηλαδή στο «κόκκινο».

«Οι περιπτώσεις της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, ακόμη και της Μαγνησίας, ας γίνουν παράδειγμα για όλους μας. Ιδίως για τις περιοχές που δεν είναι στο «κόκκινο». Ας τηρούμε όλοι τα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πιο αναλυτικά, από το πρωί της Τρίτης:

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα.

Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα, όπως και κλειστά γυμναστήρια.

Διατηρείται η λειτουργία της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των σχολείων.

Παραμένουν ανοιχτές υπηρεσίες, όπως τα ξενοδοχεία και τα κομμωτήρια.

Σε σύγκριση με την πρώτη φάση, η κυκλοφορία είναι ελεύθερη, χωρίς την ανάγκη αποστολής μηνυμάτων SMS, ενώ δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες - Επιστρέφει το SMS