ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Η απάντηση του ιδιοκτήτη του γηροκομείου όπου χόρευαν τσάμικα

Lockdown - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Η απάντηση του ιδιοκτήτη του γηροκομείου όπου χόρευαν τσάμικα
INTIME (φωτογραφία αρχείου)

Tην δική του απάντηση - μετά τον σάλο που ξέσπασε με βίντεο που απεικονίζει τρόφιμους και εργαζόμενους σε γηροκομείο της Λιβαδειάς να χορεύουν τσάμικα - έδωσε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, Δημήτρης Πολατσίδης.

Μετά το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από νοσηλεύτρια του εν λόγω γηροκομείου στη Λιβαδειά, όπου φαίνονται ηλικιωμένοι, φιλοξενούμενοι του γηροκομείου, να χορεύουν τσάκιμα και να διασκεδάζουν, απολαμβάνοντας όπως έγραφε η λεζάντα του βίντεο, την έναρξη της καραντίνας, ο κ. Πολατσίδης, δίνει τη δική του απάντηση στο Newsbomb.gr.

O ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου γηροκομείου της Λιβαδειάς, Δημήτρης Πολατσίδης, μετά την έκταση που πήρε η δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο, λόγω της εξαιρετικά σοβαρής και κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρας μας, ανέφερε πως «αυτό το βίντεο δείχνει την κοινωνική λειτουργό η οποία βρίσκεται μόνιμα μέσα στη μονάδα και δεν βγαίνει καθόλου εκτός της μονάδας».

Ο ίδιος, τόνισε ότι πρόκειται για μία μονάδα στην οποία έχει να μπει άνθρωπος εδώ και 6 μήνες, καθώς είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στα μέτρα προστασίας.

Για το επίμαχο σημείο όπου φαίνεται η κοινωνική λειτουργός η οποία δεν φοράει μάσκα, ο κ. Πολατσίδης σημείωσε πως πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είναι πάντα μέσα στο γηροκομείο και γι' αυτό τον λόγο δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα. «Το προσωπικό υποβάλλεται σε θερμομετρήσεις πέντε φορές την ημέρα, κάνουν τέστ δύο φορές την βδομάδα και γενικά ''είμαστε σας αστακοί''».

«Στα γηροκομείο είμαστε καθημερινά με την ψυχή στο στόμα μην κολλήσει κανείς. Πρόκειται για παπούδες οι οποίοι είναι με την κοινωνική λειτουργό τους και διασκεδάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο βίντεο, λόγω του οποίου δημιουργήθηκαν κάποιες αντιδράσεις, φαίνονται ηλικιωμένοι να διασκεδάζουν μαζί με το προσωπικό, ενώ η λεζάντα έγραφε «Γιατί η καραντίνα θέλει καλοπέραση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Δυσάρεστη έκπληξη για όσους έφυγαν από την Αθήνα - Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα