ΕΛΛΑΔΑ

Folli Follie: Στις φυλακές Τρικάλων παραμένει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Folli Follie: Στις φυλακές Τρικάλων παραμένει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie, μόλις 3 βδομάδες μετά την προφυλάκισή του στις αρχες Σεπτεμβρίου είχε ζητήσει να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Να συνεχιστεί η κράτηση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου στις φυλακές Τρικάλων αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie, μόλις 3 βδομάδες μετά την προφυλάκισή του στις αρχες Σεπτεμβρίου είχε ζητήσει να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο στα τέλη Οκτωβρίου η εισαγγελέας Κατερίνα Τσιρώνη πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος, και σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρότασή της πριν από λίγες μέρες.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος , που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου για τους – κατά την κατηγορία- παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρείας. Με βασικότερο λόγο ότι είναι επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων, εάν παραμείνει ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρτζης, απολογήθηκαν στην ανακρίτρια για τα εξής πέντε κακουργήματα: απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ: Οι τρεις εξαιρέσεις