ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Θρίλερ στην Αγία Παρασκευή με την τρίτη εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Θρίλερ στην Αγία Παρασκευή με την τρίτη εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών

Θρίλερ για τρίτη συνεχόμενη φορά με την τρίτη εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών, από την Αγία Παρασκευή.

Συναγερμός έχει σημάνει για ακόμη μια φορά, στην Αγία Παρασκευή, καθώς τρία ανήλικα κορίτσια από δομή που φιλοξενούνται, χάθηκαν για τρίτη φορά.

Οι τρεις ανήλικες εξαφανίστηκαν από την περιοχή το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την Πελαγία, 15 ετών, την Αμάντα, 16 ετών και τη Σάλη, 13 ετών.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος εξέδωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά ανακοίνωση για τα ίδια κορίτσια.

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε, «τα κορίτσια συνεχίζουν για τρίτη συνεχόμενη φορά να κάνουν την επαναστασή τους, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους που έφυγαν ξανά. Την φυγή δημιουργεί κάθε φορά, μια από τις τρεις κοπέλες, με αποτέλεσμα να επηρεάζει και τις άλλες δύο. Τα παιδιά επηρεάζονται εύκολα από τρίτους, σημαντική επίδραση σε αύτο φέρει το διαδίκτυο».

Αρκετά ανήσυχος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού, για τα τρία ανήλικα κορίτσια που κυκλοφορούν μόνα τους, πρέπει να βρεθούν άμεσα ώστε να μην πάθουν ζημιά μεγάλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «Το Χαμόγελο του παιδιού εξέδωσε άμεσα σχετική ανακοίνωση με την εξαφάνιση, διότι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν τρία παιδιά μόνα τους έξω. Κινδυνεύουν και από τον ιό και από άλλους παράγοντες».

Η σχετική ανακοίνωση

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη, 26/11/2020, για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

  • Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
  • Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.
  • Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Οι ημερομηνίες - «κλειδιά» - Πότε θα ανοίξουν σχολεία και καταστήματα