ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη - Σοκάρει ο δολοφόνος του ξενοδόχου - «Θόλωσα, πήρα τη βότκα και του έβαλα φωτιά»

Σαντορίνη - Σοκάρει ο δολοφόνος του ξενοδόχου - «Θόλωσα, πήρα τη βότκα και του έβαλα φωτιά»

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη - Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν ένα νεαρό, περίπου 20 ετών, ως το δολοφόνο του 69χρονου άνδρα - Τι ισχυρίζεται ο 20χρονος

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς είχαν εντοπίσει κηλίδες αίματος έξω από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκε καμένο το πτώμα του ξενοδόχου.

Ωστόσο αυτό που τους έλειπε για να ξετυλίξουν το «κουβάρι» του εγκλήματος, ήταν η ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ως δράστης φέρεται να ομολόγησε ο 20χρονος οικοδόμος, το κίνητρο του οποίου ήταν οικονομικό και τον σκότωσε με άγριο τρόπο μόλις για 200 ευρώ. Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος άνδρας, κατέθεσε ότι συνάντησε τον επιχειρηματία στο ξενοδοχείο προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς είχε απόλυτη ανάγκη. Η κουβέντα άναψε και άρχισαν να τσακώνονται. Μπήκαν μέσα στο ξενοδοχείο και τότε, όπως ισχυρίζεται ο 20χρονος ο 69χρονος ξενοδόχος τον χτύπησε.

Τότε, ήταν η αρχή του κακού, καθώς ο 20χρονος χτύπησε τον ξενοδόχο στο πρόσωπο με γροθιές, μέχρι που το θύμα κατέρρευσε. «Θόλωσα και άρχισα να τον χτυπάω μέχρι που κατέρρευσε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, «τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς παραμένει στο αστυνομικό τμήμα Θήρας και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Έτσι βρήκαν τον δράστη

Επί ποδός βρέθηκαν οι Αρχές από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 20χρονο. Από το βράδυ της Κυριακής είχαν καταλήξει πως αυτός ήταν ο Νο1 ύποπτος και το πρωί της Δευτέρας έγινε η προσαγωγή του και η ομολογία του δεν άργησε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αυτό είναι το σχέδιο για τα Χριστούγεννα - Το όριο των ατόμων και τα SMS για... ρεβεγιόν