ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Σοκάρει η ομολογία του δράστη - Τον «έκαψαν» οι κάμερες

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Σοκάρει η ομολογία του δράστη - Τον «έκαψαν» οι κάμερες

Πώς κατάφεραν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη του δράστη - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία -κινητή και ακίνητη-, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας 200 ευρώ που φέρεται να χρωστούσε στον φερόμενο δράστη, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς.

Ο ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος σε δωμάτιο κοντά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία, την περασμένη Παρασκευή. Για κάποιες μέρες ο θάνατός του αποτελούσε μυστήριο. Τελικά, οι αρχές που δεν είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 20χρονου δράστη που είχε καταγραφεί από κάμερα να φεύγει από το ξενοδοχείο λίγο πριν την φωτιά.

Ο φερόμενος ως δράστης έπειτα από αρκετές ώρες ομολόγησε τη δολοφονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σοκάρει η ομολογία του δράστη - Τον «έκαψαν» οι κάμερες

Με λεπτομέρειες ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε με θύμα γνωστό ξενοδόχο της Σαντορίνης ο 20χρονος άντρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία που έχει συνταράξει το νησί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς:

«Πήγα να τον βρω το βράδυ στο ξενοδοχείο. Μου χρωστούσε 200 ευρώ για τα μερεμέτια που έκανα στο ξενοδοχείο του. Εκείνος αρνούνταν να μου τα δώσει. Εγώ του έλεγε ότι είναι χρωστούμενα και πρέπει να τα πάρω. Τσακωθήκαμε. Πρώτα στα λόγια και μετά με τα χέρια. Με έριξε κάτω στο πάτωμα. Τότε θόλωσα. Πήρα ένα λοστό και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, τοτε πήρα κάποια ποτά που βρήκα στο χώρο και του έβαλα φωτιά».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι κάμερες ασφαλείας ήταν αυτές που «έκαψαν» τον 20χρονο, ο οποίος μετά τη σύλληψή του κατάλαβε ότι όλα είχαν τελειώσει. Κάμερες υπήρχαν και στο ξενοδοχείο και εξωτερικά του κτιρίου.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος κρατείται και για διοικητική απέλαση, καθώς δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικό, καθώς ο δράστης υποστήριξε ότι ο 69χρονος ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από την προηγούμενη χρονιά. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ τους με τον νεαρό να δέρνει μέχρι θανάτου τον επιχειρηματία, να τον λούζει με βότκα και να του βάζει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό αλβανικής καταγωγής, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας. Ο 20χρονος εργαζόταν περιστασιακά, σε διάφορες δουλειές στο νησί και είχε κάνει κάποιες εργασίες και στο ξενοδοχείο του θύματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Γερμανία: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού που χτύπησε πεζούς