ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Αλλαγή του χρόνου στο λιμάνι! Οι κόρνες των πλοίων δημιουργήσαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα

Σύρος: Αλλαγή του χρόνου στο λιμάνι! Οι κόρνες των πλοίων δημιουργήσαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μία από τις μέρες που περιμένουμε κάθε χρόνο. Βάζουμε τα καλά μας, γεμίζουμε το τραπέζι με φαγητό και πρωτίστως κουραμπιέδες και μελομακάρονα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο έτος, παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Πως περνάει όμως η αλλαγή του χρόνου στα λιμάνια της χώρας; 

Η αλήθεια είναι ότι σε όποιο λιμάνι κι αν βρεθεί κανείς στην αλλαγή του χρόνου, η ατμόσφαιρα που προκαλούν μόνο τα σφυρίγματα των πλοίων είναι συναρπαστική.

Στο μεγαλύτερο λιμάνι των Κυκλάδων, στην Ερμούπολη της Σύρου η ατμόσφαιρα κατά την αλλαγή του χρόνου ήταν ιδιαίτερη συγκινητική λόγω της κατάστασης. Σχεδόν όλη η πόλη πνίγηκε από τα σφυρίγματα των πλοίων ενώ ο ουρανός φωτίστηκε από τις ναυτικές φωτοβολίδες και τα καπνογόνα.

Στο λιμάνι βρέθηκαν δυο πλοία (CALDERA VISTA, BLUE STAR MYCONOS) σε συνδυασμό και με τα πλοία που υπήρχαν στο ναυπηγείο δημιούργησαν μια εκκωφαντική ατμόσφαιρα.

Το Blue Star Myconos, θέλησε να αλλάξει τη χρονιά στο λιμάνι της Σύρου και πέντε λεπτά αργότερα αναχώρησε για το μεγάλο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Όμορφες και συγκινητικές στιγμές! Καλή χρονιά στους Ναυτικούς μας!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.