ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητη η τραγωδία στο τροχαίο στην Κρήτη: Ο σύζυγος της 37χρονης αστυνομικού άκουσε τη σύγκρουση

Αδιανόητη η τραγωδία στο τροχαίο στην Κρήτη: Ο σύζυγος της 37χρονης αστυνομικού άκουσε τη σύγκρουση

Το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 37χρονη αστυνομικό και την μόλις τριών ετών κόρη της που σκοτώθηκαν σε φριχτό τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Η κηδεία της Όλγας και της μικρής Στέλλας θα τελεστεί στις 4:30 το απόγευμα στις Μοίρες Ηρακλείου.

Η τραγωδία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όσο περνούν οι ώρες και γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όπως αυτή που μετέδωσε το MEGA και σύμφωνα με την οποία ο τραγικός πατέρας και σύζυγος άκουσε σε ανοιχτή ακρόαση την στιγμή της σύγκρουσης.

Κατά τις πληροφορίες αυτές ο σύζυγος της Όλγας και πατέρας της μικρής Στέλλας που είναι και αυτός αστυνομικός – ειδικός φρουρός και υπηρετεί στην Κω ήταν σε ανοιχτή ακρόαση όταν συνέβη το φρικτό τροχαίο δυστύχημα.

Η Όλγα είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της και άλλο ένα παιδί ηλικίας 9 ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη Όλγα Φραγκιαδάκη, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούστηκε - υπό συνθήκες που διερευνώνται - με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το σημείο της τραγωδίας το σπίτι της οικογένειας απέχει μερικές δεκάδες μέτρα με πληροφορίες του Creta24 να αναφέρουν ότι ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν πρώτοι νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης 37χρονης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 37χρονης, επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο οδηγός του οχήματος με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα ασιατικής καταγωγής που συνελήφθησαν.

Δείτε φωτογραφίες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα:

Με πληροφορίες από: cretalive.gr, creta24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Click away: Σε ετοιμότητα ο εμπορικός κόσμος για το άνοιγμα - «Πορτοκαλί φως» και από Μητσοτάκη