ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Στη φυλακή οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο

Αγρίνιο: Στη φυλακή οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Αγρινίου οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για την ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στις 8 Ιανουαρίου στην κοινότητα Χαλκιόπουλο, από την οποία επήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Μετά τις πολύωρες απολογίες των κατηγορουμένων ακολούθησε διάσκεψη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, όπου αποφασίσθηκε ομόφωνα η προφυλάκιση και των τριών.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι οι εντολείς τους αρνούνται όλες τις κατηγορίες, ενώ κατά την διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας κατέθεσαν πέντε μάρτυρες προς υπεράσπιση των τριών κατηγορουμένων.

H 85χρονη αναγνώρισε τον ανιψιό της

Σύμφωνα πάντως, με τους αστυνομικούς, η περιγραφή των τριών ανδρών από την 85χρονη γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι αναγνώρισε τον ανιψιό της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία των ερευνών, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στη δίνη του κορονοϊού η Αττική με 256 μολύνσεις - Οι «κόκκινες» περιοχές