ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες» - Σοκαρισμένη η Θήβα από το θάνατο της 16χρονης

Κορονοϊός: «Να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες» - Σοκαρισμένη η Θήβα από το θάνατο της 16χρονης

Θρηνεί η Θήβα για το 16χρονο κορίτσι που άφησε την τελευταία πνοή του χτυπημένο από κορονοϊό, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σε σοκαριστικές καταγγελίες προχώρησε ο αδερφός της 16χρονης που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό και κατέληξε σε νοσοκομείο της Θήβας.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Alpha, η αδερφή του πριν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο είχε επισκεφτεί παιδίατρο ενώ είχε νοσήσει ήδη από κορονοϊό και ο οποίος της διέγνωσε ότι η άτυχη κοπέλα έχει φαρυγγίτιδα. Όπως διαπιστώθηκε, η 16χρονη είχε και διαβήτη κάτι που την έκανε ιδιαιτέρως ευάλωτη στον κορονοϊό.

«Αν τον δω μπροστά μου να κρυφτεί. Είχε βήχα και πυρετό, τα πιο κλασσικά συμπτώματα κορωνοϊού που τα ξέρουμε από την αρχή», δήλωσε συγκλονισμένος αναφέροντας ότι ο παιδίατρος δεν της έδωσε έδωσε την πρέπουσα σημασία και της έδωσε φάρμακα για φαρυγγίτιδα.

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου συμβεί»

«Στέρεψαν τα δάκρυά μου. Δεν ξέρω τι άλλο θα μου ξημερώσει, έχω και τη μητέρα μου εκεί. Έχασα την αδερφούλα μου, ότι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο», δήλωσε στη συνέχεια για την απώλεια της αδερφής του και για την περιπέτεια που περνά η οικογένειά του με τη μητέρα του. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε θετικός στον ιό είναι και ο πατέρας του που είναι ασυμπτωματικός.

«Κανείς δεν περίμενε ότι η Μαργαρίτα θα είχε αυτό το τέλος” είπε στο Mega, ο γείτονας της οικογένειας Χρήστος Πέππας. «Ήταν ένα ζωηρό παιδί, υγιέστατο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Δεν ξέρω αν αξίζει να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά και να χάνονται οι Μαργαρίτες…» συμπλήρωσε.

«Η μητέρα εργάζεται σε ένα συγκεκριμένο χώρο, σε ένα supermarket, δεν ξέρω αν από εκεί προήλθε. Ενόψει αυτής της σχολικής χρονιάς, να μη θρηνήσουμε άλλες Μαργαρίτες», πρόσθεσε.


«Ήμουν αρνητής»

Ο αδελφός της 16χρονης μιλώντας στο Mega παραδέχθηκε πως ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας ωστόσο, σήμερα που είδε το σκληρό πρόσωπο του φονικού ιού ζητά από όλους να τηρούν τα μέτρα.

«Εγώ σαν νέο παιδί που μου στερήθηκε ξαφνικά η βόλτα η έξοδος και τα ταξιδάκια μου. Τα πάνω κάτω, να μη βλέπω τους φίλους μου και την κοπέλα μου έλεγα εντάξει δεν υπάρχει και τι θα πάθω».

Η νεκροψία θα ρίξει φως σε αυτή τη συνταρακτική υπόθεση.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε επιπλοκές του ιού οφείλεται ο θάνατος της 15χρονης από τη Θήβα