ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ - Τρέχουν να προλάβουν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Lockdown: Ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ - Τρέχουν να προλάβουν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Μπορεί το Σάββατο να είναι κατεξοχήν η ημέρα που οι περισσότεροι Έλληνες πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αυτό που γίνεται για μια ακόμη φορά μετά από ανακοίνωση μέτρων για τον κορονοϊό, είναι απερίγραπτο.

Από νωρίς το πρωί, στα περισσότερα σούπερ μάρκετ της πρωτεύουσας σχηματίζονται ουρές δεκάδων πολιτών που σπεύδουν να αγοράσουν τα ψώνια της εβδομάδας ή και… του μήνα, μιας και φοβούνται ότι ένα ολικό lockdown θα τους κρατήσει στα σπίτια.

Σε αντίθεση με το κέντρο της Αθήνας και την Ερμού, όπου δεν κυκλοφορεί ψυχή και τα ρολά είναι κατεβασμένα, στις συνοικίες της πρωτεύουσας όλος ο κόσμος έχει βγει για ψώνια και για μικρές βόλτες στη λιακάδα.

Το Newsbomb.gr κατέγραψε και την εικόνα στο κέντρο, και την εικόνα στην παραλιακή και φυσικά την κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ. Ναι μεν όλοι φοράνε μάσκες, ωστόσο, οι αποστάσεις πολλές φορές πάνε… περίπατο!

Παρόμοια κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, Σάββατο 06/02, τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 17:00 το απόγευμα, μετά και τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ολική ανατροπή για το take away - Κανονικά η παραλαβή από τα καταστήματα όλες τις μέρες