ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης

Θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Μαντέλη - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ακόμη μια σημαντική απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας καθώς πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Παναγιώτης Μαντέλης.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Δύο αθόρυβοι καλλιτέχνες έφυγαν... Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μαντελης που η τελευταία του θεατρική εμφάνιση ήταν στο θέατρο Χατζηχρήστου με την “Μαλενα ” και ο Βαγγέλης Παππάς χορευτής ηθοποιός που χόρεψε σε πάρα πολλά θέατρα στις επιθεωρήσεις... Καλό τους ταξίδι».

Δείτε την ανάρτηση:

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη και ο καταξιωμένος χορευτής, Βαγγέλης Παππάς. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Κώστας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Μάλιστα ζήτησε από τον κόσμο αντί για στεφάνια να κάνει δωρεά στο Make A Wish.

«Καλημέρα σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας Βαγγέλης Παππάς. Θα θέλαμε αντί για στεφάνια να κάνετε κατάθεση ότι ποσό μπορείτε έστω και 1€ στο MAKE A WISH για τα παιδάκια που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ευχαριστώ πολύ και να σας έχει ο θεός καλά», έγραψε μεταξύ άλλων ο γιος του σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Βαγγέλης Παππάς ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες χορευτές, οι οποίοι με την εργατικότητα και το ταλέντο τους ανέδειξαν τη δουλειά διάσημων χορογράφων.

Ο Καστρινός, ο Φλερύ, ο Σειληνός, ο Μεταξόπουλος ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα, με τα οποία συνεργάστηκε σε θρυλικές παραστάσεις, αλλά και στις πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Παππάς στην Espresso, πριν από τρία χρόνια είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Με την πλάτη στον τοίχο το ΕΣΥ: «Ασφυξία» στις ΜΕΘ – Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr