ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Η ανάρτηση για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Γιάννης Καλλιάνος

Δείτε την ανάρτησή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Instagram για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης διανύει η σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Γιάννη Καλλιάνου.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μόλις ολοκληρώθηκε η εξέταση Β' Επιπέδου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Μπήκαμε στον 6ο μήνα. Προχωράμε σιγά σιγά για το τελευταίο τρίμηνο» έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram

Δείτε την ανάρτηση του κ. Καλλιάνου:

Σημειώνεται ότι ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος παντρεύτηκε την αγαπημένη του τον περασμένο Ιανουάριο.

«Η πανδημία άλλαξε τα σχέδια μας. Ήταν ευλογία παιδιού να μείνει κατευθείαν έγκυος. Είχαμε αρχίσει να κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε παιδί. Πήραμε ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε κατευθείαν θετικό. Ήταν έγκυος. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια και κάτι. Ο πατέρας της έπαιζε μπουζούκι σε ένα μαγαζί στην Πλάκα. Σε αυτό το μαγαζί ήμουν θαμώνας. Πήγαινα με την παρέα μου και τραγουδούσα κιόλας. Τα είχαμε βρει με τον πεθερό. Του είπα μια μέρα να πάρω το μικρόφωνο να τραγουδήσω. Ξεκινήσαμε και πάλι μετά από 15 μέρες. Σε κάποια φάση μετά από πέντε, δέκα φορές που είχα πάει στο μαγαζί μου λέει “Γιάννη είναι και η κόρη μου εδώ, της έχω πει τα καλύτερα για σένα, να η Χάρις η κόρη μου” και με πήγε να με γνωρίσει. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και τα φτιάξαμε», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απαντήσεις στις φυλακές ψάχνει η Ασφάλεια – Τι στοιχεία έχουν συλλέξει οι αρχές