ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν δεχόταν απειλές, ήταν καλός οικογενειάρχης», κατέθεσε η σύζυγός του

Δολοφονία Καραϊβάζ
Intime News

Πόντο - πόντο εξετάζουν οι Αρχές το σημείο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Δύο βολές από σφαίρες βρέθηκαν σε μπαλκόνι κοντά στο παρκάκι της εκτέλεσης και εξετάζονται αν είναι από το εννιάρι των δραστών.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, παραχώρησε την πρώτη της κατάθεση στις Αρχές. Σύμφωνα με το STAR η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ κατέθεσε πως ο άνδρας της δεν της είχε πει ποτέ ότι δεχόταν απειλές.

«Δεν μου είχε πει ποτέ για απειλές. Δεν δεχόταν απειλές» ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόσθεσε: «ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος». Μάλιστα τόνισε πως οι δύο τους έβγαιναν συχνά για καφέ και τα βράδια είχαν κοινές εξόδους με οικογενειακούς φίλους.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δημοσιογράφος πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του και επέστρεφε αμέσως σπίτι, ενώ όταν καθυστερούσε είχε επαγγελματικές συναντήσεις με συνδικαλιστές αστυνομικούς και άλλους.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Star, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές. Στο βίντεο από την οδό Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της εκτέλεσης, φαίνεται να περνά ένα σκουτεράκι παρόμοιο με αυτό των δολοφόνων.

Το βίντεο είναι τέσσερα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Όπως φαίνεται, στο μηχανάκι επιβαίνει μόνο ο οδηγός και τα ρούχα του είναι παρόμοια με αυτά τους ενός εκ των δολοφόνων.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ένας από τους επιβάτες να κατέβηκε και ο άλλος να συνέχισε μόνος του τη διαδρομή με το μηχανάκι.

Σε άλλο βίντεο διακρίνεται μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. να τρέχει προς το σημείο της εκτέλεσης, το ίδιο σημείο όπου είχαν περάσει λίγο πριν οι δολοφόνοι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βατόπουλος στο Newsbomb.gr: Η επιδημία δεν έχει «κοπάσει» - Τι είπε για το Πάσχα