ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Άνθης: Ώρες αγωνίας - Ανήκει σε αυτόν το πτώμα που βρέθηκε στην Αγγλία;

Στάθης Άνθης
anikolouli.gr

Στο «κόκκινο» η αγωνία των συγγενών του αγνοούμενου Στάθη Άνθη μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος στην περιοχή όπου χάθηκε.

Η αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλλης κάλεσε την οικογένεια του Σταν για ταυτοποίηση μιας σορού που βρέθηκε στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας στο Bigbury Bay.

Μετά από επικοινωνία του «Φως στο Τούνελ» με τον αδελφό του αγνοούμενου, Δημήτρη Άνθη, που βρίσκεται στην Αγγλία, προέκυψε πως ο ίδιος έδωσε το πρωί της Τετάρτης 14 Απριλίου δείγμα DNA για να γίνει η ταυτοποίηση.

Η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, γι’ αυτό και δεν είναι εύκολη η ταυτοποίηση. Ωστόσο η οδοντοστοιχία του παραμένει άθικτη και από εκεί πιθανότατα να δοθούν και οι απαντήσεις.

Η αστυνομία του Kingsbridge σε σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook, ανέφερε: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Falmouth επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη, ήταν από τις πρώτες που ενημερώθηκαν.

Η εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες αφότου έφτασε στην Αγγλία ο αδελφός του αγνοούμενου, Δημήτρης Άνθης, για να κάνει τη δική του έρευνα μαζί με φίλους.

Ο Άνθης εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου, όταν πήδηξε από ένα παράθυρο στο ισόγειο του Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

Πηγή: anikolouli.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»