ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2021: Αυτές τις ημέρες θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα

Κλειστά καταστήματα

Το Πασχαλινό ωράριο κατά την εορταστική περίοδο των γιορτών έδωσε μία «ανάσα» στην αγορά

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης είχε δηλώσει πως: «Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις».

Την Κυριακή 2 Μαίου, τη Δευτέρα 3 Μαίου και την Τρίτη 4 Μαίου τα καταστήματα, καθώς και τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι , με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατέθηκε για την Τρίτη, 4 Μαΐου 2021. Από την Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021, επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα Καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων Λεκανοπεδίου Αττικής

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.