ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΔΥ: Δεν θα ανακοινώσει κρούσματα σήμερα - Χωρίς έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης

Κρούσματα σήμερα
INTIME NEWS

Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα Κυριακή 2 Μαΐου από τον ΕΟΔΥ τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

«Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, δεν θα αναρτηθεί έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης», αναφέρει ο ΕΟΔΥ σε ενημέρωσή του.

Έτσι, το απόγευμα ο ΕΟΔΥ δεν θα ανακοινώσει τον νέο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, τον αριθμό των διασωληνωμένων και τον αριθμό των νεκρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για το Μ. Σάββατο (01/05) 1.391 νέα κρούσματα. Η Αττική για ακόμα μία μέρα ήταν πρώτη σε κρούσματα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 647 νέα. Το κέντρο της Αθήνας μάλιστα συνέχισε να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με 205 νέες μολύνσεις ενώ ακολούθησαν ο Δυτικός Τομέας Αθηνών με 88 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών 89.

Συναγερμός στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου

Σημειώνεται ότι συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost.gr, κρατούμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορoνοϊό μετά από διαγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και αστυνομικοί που υπηρετούν στα κρατητήρια Hρακλείου, υποβλήθηκαν σε rapid test και βρέθηκαν θετικοί.

Συγκεκριμένα, αρχικά θετικοί στον ιό εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε self test που βγήκε θετικό, υποβλήθηκε και ποινικός στη κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν όπλα και φυσίγγια.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα, μεταξύ των κρατουμένων.

Οι υπηρεσίες του ΕΟΔΥ πάντως έχουν ήδη ενημερωθεί και αναμένεται να διενεργηθούν τεστ και στους υπόλοιπους κρατούμενους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία:«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» - Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε