ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η «εξομολόγηση» της καθηγήτριας της Καρολάιν – «Είχε αλλάξει και είχε αποκοπεί»

Γλυκά Νερά: Η «εξομολόγηση» της καθηγήτριας της Καρολάιν – «Είχε αλλάξει και είχε αποκοπεί»

Γλυκά Νερά: To προφίλ της αδικοχαμένης Κάρολαϊν σκιαγραφεί η για έξι χρόνια καθηγήτρια της άτυχης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, στη μεζονέτα που διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο «TheNewspaper.gr» η κ. Κική Αναγνώστου περιγράφει την Κάρολ ως ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σχολείου. “Έπαιρνε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, σε πολιτιστικά προγράμματα. Ήταν δραστήριο, πρόθυμο και κοινωνικό παιδί. Από τα καλύτερα παιδιά που είχαν περάσει από το σχολείο μας”.

Η κ. Αναγνώστου περιγράφει και τη σχέση της Κάρολ με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: “Τα τελευταία δύο χρόνια του σχολείου συνδεόταν με τον Μπάμπη. Φαινόταν ότι ήταν ένας παραμυθένιος έρωτας και το ζούσαν και οι δύο. Αυτό φαινόταν όσο η κοπέλα ήταν εδώ” επισημαίνει.

«Οι ενδείξεις ήταν πολλές, αλλά σοκαριστήκαμε – Ευχόμασταν να ήταν σατανικές συμπτώσεις όλα αυτά»

Η κ. Αναγνώστου σημειώνει ότι “όσο κι αν τις τελευταίες εβδομάδες οι ενδείξεις ήταν πολλές και σχεδόν το περιμέναμε, σοκαρίστηκαν από την ομολογία. Ευχόμουν να μην είναι αυτός ο δολοφόνος, παρόλο που οι ενδείξεις ήταν αρκετές. Ήταν αποτρόπαιο έγκλημα από μόνο του. Πόσο μάλλον από τον ίδιο τον σύζυγό της. Υπήρχαν διάφορα κενά και ευχόμασταν όλα αυτά να είναι σατανικές συμπτώσεις.

«Απομακρύνθηκε από όλους μας»

Η καθηγήτρια της Κάρολ “είδε” το παιδί που τα τελευταία έξι χρόνια “μεγάλωσε” στα χέρια της, να απομακρύνεται όσο η σχέση της με τον κατηγορούμενο προχωρούσε.

“Η Κάρολ από τότε που έφυγε από το νησί, δεν είχε καθόλου επαφές. Ούτε με εμένα, ούτε με τις φίλες της. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ερχόταν τακτικά εδώ. Είχε αποκοπεί για κάποιον λόγο, που τώρα υποψιαζόμαστε.

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη συστατική μου επιστολή για το εξωτερικό…»

Η κ. Αναγνώστου επισημαίνει ότι “η Κάρολαϊν έδινε πανελλήνιες εξετάσεις και μελετούσε. Εμένα μου είχε πει ότι ενδιαφέρεται να κοιτάξει πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μάλιστα μου είχε ζητήσει να της γράψω στα αγγλικά μία συστατική επιστολή για Πανεπιστήμια της Αγγλίας για να συνεχίσει τις σπουδές της. Δεν τη χρησιμοποίησε ποτέ, όταν πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, γιατί γράφτηκε εκεί, αλλά δε νομίζω ότι καν ξεκίνησε τις σπουδές της.”

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Δεν παραιτήθηκα για να του κάνω κακό» λέει στο Newsbomb.gr ο Βασίλης Σπύρου