ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ - καρέ η τρομακτική επίθεση με ροτβάιλερ στο Μετς - «Θα φέρουμε μπράβους»

Καρέ - καρέ η τρομακτική επίθεση με ροτβάιλερ στο Μετς - «Θα φέρουμε μπράβους»

Σοκ προκαλεί η επίθεση με θύμα έναν νεαρό και δράστες πατέρα και γιο, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το σκύλο τους, ράτσας ροτβάιλερ, για να καταφέρουν τραύματα σε βάρος του θύματός τους στο Μετς.

Η επίθεση δεν είχε ρατσιστικό κίνητρο, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ρατσιστικές «αποχρώσεις», καθώς, σύμφωνα με την αναφορά του θύματος, κάποια στιγμή οι δράστες του είπαν ότι είναι ξένος και γι’ αυτό δεν έχει τα ίδια «δικαιώματα» με εκείνους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός έπαιζε σε άλσος στο Μετς με το σκυλί του. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστος προς εκείνον άντρας τον πλησίασε και του είπε να δέσει το σκυλί του.

Ο νεαρός του απάντησε ότι το πάρκο είναι μεγάλο και ότι δεν ενοχλεί το σκυλάκι του. Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο γιος του άντρα τον χτύπησε από πίσω στα πλευρά.

Ο νεαρός έπεσε κάτω, το ροτβάιλερ επιτέθηκε στο σκυλάκι του και τότε εκείνος προσπάθησε να το σώσει. Το ροτβάιλερ γύρισε το κεφάλι του και τον δάγκωσε στο ύψος της καρδιάς. Όση ώρα πάλευε με το ροτβάιλερ οι ιδιοκτήτες του φώναζαν «φάτον, φάτον».

Το θύμα καταγγέλλει ότι ο δράστης του έβαλε στο λαιμό μία φαλτσέτα και τον απείλησε ότι αν ξαναπατήσει στο πάρκο θα φέρει μπράβους να λύσουν το «πρόβλημα».

Όταν οι δράστες κατάλαβαν την καταγωγή του θύματος (Αλβανία), τότε –σύμφωνα με την καταγγελία- άρχισαν να του λένε ότι εκείνοι βρίσκονται περισσότερο καιρό από εκείνον στην περιοχή, ότι εκείνος είναι ξένος και ότι δεν θα πρέπει να ξαναπατήσει στο πάρκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο - ΕΜΥ: Έρχεται καύσωνας μέχρι την Κυριακή