ΕΛΛΑΔΑ

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμά του μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Λάκης Λαζόπουλος
INTIME

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν μετά την ανακοίνωση για την περιπέτεια της υγείας του

Με ένα μήνυμα που ανήρτησε στα stories του Instagram λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε το δικό του «ευχαριστώ» προς όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

H ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου και το «ευχαριστώ» μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το Σάββατο στις 09:30.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

Μάλιστα, μετά από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος θα χρειαστεί αρκετό διάστημα ξεκούρασης. Έτσι, ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις στον πιλότο, οι «ευθύνες» στην Καρολάιν και η επιμέλεια του παιδιού