ΕΛΛΑΔΑ

Survivor - Σάκης Κατσούλης στο Newsbomb.gr: Δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί

Survivor - Σάκης Κατσούλης στο Newsbomb.gr: Δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, Σάκης Κατσούλης, μιλάει για όλα στο Newsbomb.gr.

Στο θέατρο του Άλσους Γαλατσίου, το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου ολοκληρώθηκε ο εντυπωσιακός τελικός του Survivor 4, με πολλή μουσική, αναμνήσεις και συγκίνηση για τους συμμετέχοντες στη φετινή εκδοχή του ριάλιτι που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κατέκτησε την πρωτιά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, έχοντας τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού που τον ανέδειξε πρώτο στην τελική ψηφοφορία απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο.

Σάκης Κατσούλης: Ποιος είναι ο νικητής του Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Ο Σάκης είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο, το οποίο σε ηλικία 30 ετών έχει καταφέρει ως επιχειρηματίας, να διατηρεί δικό του κατάστημα με ρούχα στο Περιστέρι, ένα barber shop, ενώ παράλληλα είναι ιδιοκτήτης spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν ήταν από τους πρώτους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι, ωστόσο, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με τις αθλητικές του ικανότητες. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που αποδεικνύουν και τα στατιστικά του Survivor καθώς ήταν ασυναγώνιστος.

Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με ποσοστό 72,2% επιτυχίας στα αγωνίσματα, με 223 νίκες και 86 ήττες σε 309 αγώνες. Αντίστοιχα, ο Ντάνος τη χρονιά που βρέθηκε στο Survivor είχε 60,8% ποσοστό επιτυχίας, με 183 νίκες και 118 ήττες σε 301 αγώνες.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, ήταν απολαυστικός σε κάθε του εμφάνιση στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και σάρωνε συμπαίκτες και αντιπάλους με κάθε ευκαιρία. Μετά τη νίκη του στον τελικό, το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Η οικογένεια, η σχέση με τη Μαριαλένα και τα σχέδια για το μέλλον

Ο νικητής του φετινού Survivor, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που του έλειψε περισσότερο στη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τι ήταν αυτό που θέλησε να κάνει αμέσως μετά το τέλος του τελικού.

Ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον το οποίο με τις 100.000 ευρώ του επάθλου και τον τίτλο του νέου Survivor προδιαγράφεται κάτι παραπάνω από αισιόδοξο για τον νεαρό επιχειρηματία…

Η συνέντευξη του Σάκη Κατσούλη στο Newsbomb.gr

Είσαι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2021. Πώς ένιωσες όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα στον τελικό; Ήταν μια δικαίωση για την πορεία σου στο παιχνίδι;

Οι ημέρες περνούν και δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Νομίζω πως θα ανοίξω τα μάτια μου και θα βρεθώ ξανά στην ζούγκλα. Νιώθω τέλεια, φανταστικά, υπέροχα δεν μπορώ να το περιγράψω. Την ώρα που ανακοίνωσε το όνομά μου ο Γιώργος Λιανός, δεν μπορούσα να το πιστέψω, θυμάμαι πως κοίταξα τους γονείς μου και ξέσπασα σε κλάματα. Για εμένα ήταν όνειρο ζωής να μπω στο παιχνίδι, θα έφευγα χθες για να πάω ξανά. Από την πρώτη ημέρα πού μπήκα στον στίβο μάχης, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ, αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή.

Έχοντας περάσει όλους αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, και έχοντας βιώσει όλη αυτή τη διαφορετική και δύσκολη εμπειρία, όταν τελείωσαν όλα και έφυγες από τον χώρο του τελικού ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες ή που σκέφτηκες να κάνεις;

Είχα τρομερή ανάγκη να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου. Mου είχαν λείψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, γι' αυτό και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήμουν μαζί τους. Το πρώτο πράγμα που τους ρώτησα ήταν αν είναι όλοι καλά, ξυπνούσα και κοιμόμουν με αυτή την σκέψη όσο ήμουν μακριά τους. Όλη αυτή η διακοπή επικοινωνίας, τόσους μήνες, από τους δικούς σου ανθρώπους σε αλλάζει ριζικά και σε κάνει να αναθεωρείς πράγματα τα οποία είχες δεδομένα. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω, μπαίνοντας στο σπίτι μου μετά από τόσο καιρό, ήταν να φάω από το φαγητό της μητέρας μου.

Όλο αυτό το διάστημα ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η σχέση σου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και οι εντάσεις μεταξύ παικτών στο Survivor. Τελικά, ποια είναι η σχέση σας που τόσο συζητήθηκε;

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που μου κάνουν όλοι όταν με συναντάνε είναι για το εάν θα παντρευτώ τη Μαριαλένα. Δεν είμαστε ζευγάρι, το έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δύο άλλωστε. Ήρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι, φαινόταν, ήμασταν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί και ήρθαμε πολύ κοντά λόγω των συνθηκών. Όλος αυτός ο εγκλεισμός τόσο καιρό σίγουρα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με έναν άνθρωπο με τον οποίο ζούσες μαζί δύο χρόνια. Mε ήξερε και την ήξερα καλύτερα από τον καθένα ήταν λογικό να συμβεί αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπατε.

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Survivor, ποια είναι πλέον τα επόμενα σχέδιά σου; Θα σχετίζονται με τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες ή να περιμένουμε κάτι διαφορετικό;

Δεν θα αλλάξω τίποτα από όσα έχω, είμαι πλήρης και ευγνώμων. Σίγουρα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το έπαθλο θα το επενδύσω στις επιχειρήσεις μου, τα μαγαζιά περνάνε μεγάλη κρίση με όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και χρειάζονται στήριξη. Επιπλέον θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο, είναι κάτι που αγαπάω και μου έχει λείψει πολύ. Το επόμενο διάστημα θα μπω στην διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας στο Newsbomb.gr: Εάν η Τουρκία θέλει ατζέντα εφ' όλης της ύλης, δεν θα είμαστε στον διάλογο