ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Θωμάς Λάρισα

Θρήνος στη Λάρισα για τον θάνατο του 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη που πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς του – Το συγκινητικό αντίο της μητέρας του - Νέα στοιχεία για τον θάνατό του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας ο ξαφνικός θάνατος του 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά ενώ βρισκόταν για διακοπές με τους γονείς του στον Πλαταμώνα.

Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 13χρονου Θωμά, στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, ο θάνατός του αποδίδεται σε καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο, αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας, που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδει ο Alpha.

Ο 13χρονος Θωμάς ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην παραλία του Πλαταμώνα, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Αμέσως επέστρεψε στο εξοχικό τους, όμως αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο στην κοιλιά και την πλάτη του και κατέρρευσε. Η θεία του, που είναι γιατρός, προσπάθησε να τον επαναφέρει, όμως δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ διασωληνώθηκε. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, τελικά ο Θωμάς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του 13χρονου παιδιού.

Ο μικρός Θωμάς ήταν γιος του Δημήτρη και της Ελένης και ο πατέρας του είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική αγορά. Η οικογένεια έχει ακόμη δύο μεγαλύτερες κόρες.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στους γονείς του αδικοχαμένου 13χρονου πέφτουν "βροχή".

Η τραγική μητέρα του παιδιού, η Ελένη, βρήκε το κουράγιο να αποχαιρετήσει τον γιο της με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του παιδιού της, γράφει: "Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Θα παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου".

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον μικρό Θωμά. Πένθος στον Α.Ο. Ιπποκράτη Λάρισας

Ο 13χρονος ήταν μέλος της ομάδας του Α.Ο. Ιπποκράτη Λάρισας, που αποχαιρέτησε το παιδί με μήνυμα στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού - EMA: Νέες παρενέργειες από Pfizer - Moderna - Συστάσεις για AstraZeneca και J&J