ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Καταγγελία μητέρας για λιποθυμικό επεισόδιο της κόρης της μετά τον εμβολιασμό

Εμβολιασμός Χανιά
INTIME NEWS

Μητέρα καταγγέλλει πως η 20χρονη κόρη της υπέστη απανωτά λιποθυμικά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. Με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες.  

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα, αλλά και συγγενικά πρόσωπα της 20χρονης κοπέλας, υπέστη απανωτά λιποθυμικά επεισόδια λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Pfizer, την προηγούμενη Πέμπτη.

«Είναι 20 χρονών! Δεν είχε προβλήματα υγείας, πήγαινε γυμναστήριο κάθε μέρα», δήλωσε συγγενικό της πρόσωπο στην ιστοσελίδα zarpanews.gr.

Μετά από αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως η 20χρονη κοπέλα έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας το οποίο της προκαλεί συχνά λιποθυμικά επεισόδια εδώ και επτά χρόνια. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή τοποθέτηση βηματοδότη στην 20χρονη, η οποία δεν είναι βέβαιο πως έχει εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν οι συγγενείς από τους γιατρούς, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής είναι καλές αλλά θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες. Υπάρχει ενδεχόμενο μάλιστα, να χρειαστεί αυτές να γίνουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ηράκλειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2021: Μεγάλη άνοδο σε όλες τις σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις