ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φολέγανδρος: Πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φολέγανδρος: Πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε στη Φολέγανδρο αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου, καθώς βρέθηκε νεκρή στην περιοχή της Λυγαριάς μια γυναίκα. Για το περιστατικό μίλησε στο Newsbomb.gr η Δήμαρχος της Φολεγάνδρου. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει το σώμα μιας γυναίκας.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο οι Αρχές του Νησιού, μαζί με γιατρό και το ΕΚΑΒ. Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr η δήμαρχος του νησιού κ. Παπαδοπούλου Ευσταθία βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρή.

«Μόλις ειδοποιήθηκα για το περιστατικό έσπευσα αμέσως στο σημείο μαζί με το Λιμενικό. Είδαμε το όχημα της άτυχης κοπέλας να έχει βγει εκτός του κεντρικού δρόμου, ο οποίος ενώνει τις δύο παραλίες στην περιοχή της Λυγαριάς. Το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες διέρχονται πολλά οχήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης στο νησί. Ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει αλλά δυστυχώς η κοπέλα ήταν νεκρή. Είχε αρκετά χτυπήματα από την πτώση», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr πως την κοπέλα είδε ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε με το "Διονύσιος Σολωμός" σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και της καταλάθος πτώσης, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Σοβαρό επεισόδιο με άλλο αστυνομικό είχε ο κατηγορούμενος της Ηλιούπολης