ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία - Αναζητούν τον φίλο της άτυχης γυναίκας

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία - Αναζητούν τον φίλο της άτυχης γυναίκας
Φωτογραφία αρχείου

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί της Φολεγάνδρου από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μία νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα, με το σώμα της να φέρει χτυπήματα από την πτώση στα βράχια. Οι Αστυνομικές Αρχές της Φολεγάνδρου σαρώνουν το νησί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν εκεί μαζί με τον σύντροφό της.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της νεαρής κοπέλας.

H άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή, μάρτυρες την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Στο νησί με το αγόρι της

Η κοπέλα βρισκόταν στο νησί μαζί με το αγόρι της, όπου έκαναν διακοπές. Προς το παρόν ο νεαρός δεν έχει εντοπιστεί και οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού.

Τι ανέφερε στο Newsbomb.gr η Δήμαρχος του νησιού

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr η δήμαρχος του νησιού κ. Παπαδοπούλου Ευσταθία βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρή.

«Μόλις ειδοποιήθηκα για το περιστατικό έσπευσα αμέσως στο σημείο μαζί με το Λιμενικό. Είδαμε το όχημα της άτυχης κοπέλας να έχει βγει εκτός του κεντρικού δρόμου, ο οποίος ενώνει τις δύο παραλίες στην περιοχή της Λυγαριάς. Το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες διέρχονται πολλά οχήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης στο νησί. Ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει αλλά δυστυχώς η κοπέλα ήταν νεκρή. Είχε αρκετά χτυπήματα από την πτώση», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr πως την κοπέλα είδε ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε με το "Διονύσιος Σολωμός" σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και της καταλάθος πτώσης, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Σοβαρό επεισόδιο με άλλο αστυνομικό είχε ο κατηγορούμενος της Ηλιούπολης