ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της 26χρονης και τον αγνοούμενο

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της 26χρονης και τον αγνοούμενο
Φωτογραφία αρχείου

Θρίλερ με την υπόθεση της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα - Βρισκόταν στη Φολέγανδρο με τον φίλο της, τον οποίο αναζητούν οι αρχές - Η ανακοίνωση του Λιμενικού 

Το κουβάρι της υπόθεσης της 26χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής (16/07) από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές αρχές.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή οι αρχές βρίσκονται προς αναζήτηση του φίλου της άτυχης κοπέλας, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ώρες, ενώ τον ψάχνει και η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου για την ανάσυρση σορού γυναίκας από τη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΥΓΑΡΙΑ'' βορειοδυτικά ν. Φολεγάνδρου.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, με το ιδιωτικό σκάφος ''MY TOY'' Τ.Φ. 32, καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 26χρονη. Από τον ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου της Φολεγάνδρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Επιπρόσθετα, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή εντοπίστηκε τσαντάκι που περιείχε ταυτότητα 30χρονου ημεδαπού, φερόμενου ως συντρόφου της 26χρονης, ο οποίος αγνοείται.

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν έρευνες και για την περιοχή απέπλευσαν (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνδράμει με έρευνες από τη ξηρά.

Από το Λιμενικό Σταθμό Φολεγάνδρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς εντοπισμό του 30χρονου. Τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Νέα μαρτυρία στο Newsbomb.gr: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά πολύ ευτυχισμένοι»

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού μετά την είδηση του θανάτου της νεαρής κοπέλας.

H άτυχη Ελληνίδα, ηλικίας περίπου 26 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο χθες το μεσημέρι. Το αυτοκίνητό της, ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Από την άλλη, η οικογένεια του φίλου της που ήταν μαζί διακοπές, ζει μέσα στην αγωνία, καθώς ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η αστυνομία δεν τον έχει ακόμα εντοπίσει, με τα σενάρια τόσο του ατυχήματος όσο και της εγκληματικής ενέργειας να είναι ανοιχτά και για τα δύο παιδιά.

Στο Newsbomb.gr μίλησε φίλος του νεαρού τονίζοντας: «Με τον φίλο μου έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, περίπου ένα μήνα. Εγώ του είχα πει να πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Ήταν στο νησί τρεις μέρες και έκαναν κάμπινγκ. Όταν ενημερώθηκα τι συνέβη τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Το κινητό του από χθες είναι κλειστό. Κανείς δεν μπορεί να τον βρει».

Και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο καιρό μαζί αλλά ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μου έλεγε πως βρήκε σε εκείνη το άλλο του μισό και πως δεν είχαν καθόλου προβλήματα»

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν εντοπιστεί νεκρή η 26χρονη, μάρτυρες την είχαν δει να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Τι ανέφερε στο Newsbomb.gr η Δήμαρχος του νησιού

Όπως ανέφερε στο Newsbomb.gr η δήμαρχος του νησιού κ. Παπαδοπούλου Ευσταθία βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, αλλά δυστυχώς ήταν νεκρή.

«Μόλις ειδοποιήθηκα για το περιστατικό έσπευσα αμέσως στο σημείο μαζί με το Λιμενικό. Είδαμε το όχημα της άτυχης κοπέλας να έχει βγει εκτός του κεντρικού δρόμου, ο οποίος ενώνει τις δύο παραλίες στην περιοχή της Λυγαριάς. Το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ωστόσο τους καλοκαιρινούς μήνες διέρχονται πολλά οχήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης στο νησί. Ο γιατρός προσπάθησε να την επαναφέρει αλλά δυστυχώς η κοπέλα ήταν νεκρή. Είχε αρκετά χτυπήματα από την πτώση», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε μιλώντας στο Newsbomb.gr πως την κοπέλα είδε ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε με το "Διονύσιος Σολωμός" σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και της καταλάθος πτώσης, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Σοβαρό επεισόδιο με άλλο αστυνομικό είχε ο κατηγορούμενος της Ηλιούπολης