ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Διόνυσος: Πού μπορούν να απευθύνονται οι πληγέντες από την πυρκαγιά

Φωτιά Διόνυσος: Πού μπορούν να απευθύνονται οι πληγέντες από την πυρκαγιά
Εικόνες αποκάλυψης στον Διόνυσο μετά την πυρκαγιά.

Να προστατευθούν οι πληγέντες και να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα για το δήμο Διονύσου, μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 27ης Ιουλίου

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους πολίτες, με ανακοίνωσή του, ότι την Τρίτη 27/7 θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 10 μ.μ το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Διονύσου (213 2030600) καθώς και των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων για την παροχή πληροφοριών προς τους πληγέντες πολίτες, από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα σε Σταμάτα, Ροδόπολη και Διόνυσο.

Παράλληλα, τα Πολιτιστικά Κέντρα Δροσιάς και Κρυονερίου θα παραμείνουν την Τρίτη 27/7 ανοιχτά καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα είναι διαθέσιμα για κάθε πολίτη.

Από την Τετάρτη 28 Ιουλίου το πρωί, το κεντρικό τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου και τα τηλεφωνικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων θα καταγράφουν αιτήματα δημοτών που αφορούν σε ζημιές λόγω της πυρκαγιάς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και όλους τους συναρμόδιους φορείς, Δήμους, εθελοντές και υπαλλήλους οι οποίοι συνέδραμαν στην κατάσβεση αυτής της πυρκαγιάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης