ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Αύριο θα απολογηθεί ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Αύριο θα απολογηθεί ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του
H ταβέρνα όπου έγινε το έγκλημα
larissanet

Για αύριο, Παρασκευή 6 Αυγούστου, πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε για να απολογηθεί χθες στον ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, από τον οποίο έλαβε τη σχετική προθεσμία.

Hχογράφησε τον φόνο στο κινητό του!

Ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθερία".

Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

swthritsa2-780x405.jpg
Σφραγίστηκε το σημείο της δολοφονίας από την αστυνομίαonlarissa

Πώς έγινε το φονικό

Ο 54χρονος εισέβαλε στις 3 Αυγούστου 2021, οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του και «γάζωσε» στην κυριολεξία την 43χρονη.

Ο δράστης την πυροβόλησε 8 φορές και την σκότωσε. Ο δράστης είχε τρία παιδιά με την 43χρονη, ενώ φαίνεται πώς είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με πηγές του larissanet, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο άνδρας δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, σε ότι αφορά την χρονική εξέλιξη των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του…

Χθες η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος δήλωσε ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο».

larisa3.jpg
To πρωϊ οδηγήθηκε στον ανακριτήonlarissa

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ο καύσωνας... φεύγει, οι καταιγίδες... έρχονται