ΕΛΛΑΔΑ

Συζυγοκτονία στη Λάρισα: Πριν δολοφονήσει την συζύγό του είχε πάει στο δικηγόρο της

Δολοφονία Λάρισα
Το σημείο της τραγωδίας
larissanet

Μία ακόμη σοκαριστική γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Λάρισα,  συγκλονίζει το πανελλήνιο, με θύμα μια 43χρονη μητέρα τριών παιδιών.

Η 43χρονη γυναίκα δέχτηξε ετών γυναίκα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης από τον σύζυγό της και έπεσε νεκρή μέσα στο μαγαζί.

H άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας μέσα στην ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδελφού της. Πριν λίγες ημέρες, αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της. Ο δράστης είχε τρία παιδιά με την την 43χρονη, ενώ φαίνεται πώς είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου τους.

Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα από την γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και εξελίχθηκε στη Σωτηρίτσα με θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της…

Σύμφωνα με πηγές του larissanet, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, σε ότι αφορά την χρονική εξέλιξη των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του…

Πώς έγινε το φονικό

Ο 54χρονος γύρω στις 10:30 το πρωί της Τρίτης εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του και «γάζωσε» στην κυριολεξία την 43χρονη.

Ο δράστης την πυροβόλησε 8 φορές, με την 43χρονη να πέφτει νεκρή ακαριαία.

Ο 54χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου έγινε το στυγερό έγκλημα:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ιστορικός καύσωνας σαρώνει τη χώρα - Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 45 βαθμούς