ΕΛΛΑΔΑ

Έκοψαν τα καλώδια γεννήτριας ψυγείων στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου

εμβολιαστικό κέντρο εμβόλια Περιστέρι
INTIME/Γιάννης Λιάκος

Η γεννήτρια που είχε προβλεφθεί να μπει σε λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν εμβόλια.

Το εμβολιαστικό κέντρο Περιστεριού τέθηκε χθες, Παρασκευή, σε κατάσταση συναγερμού, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στη γεννήτρια των ψυγείων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να καταστραφούν χιλιάδες εμβόλια.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις πτώσεις στην τάση του ρεύματος εξαιτίας των πυρκαγιών, διαπιστώθηκε πως η γεννήτρια που είχε προβλεφθεί να μπει σε λειτουργία σε αντίστοιχες περιπτώσεις ή εάν υπήρχε διακοπή ρεύματος, δεν πήρε ποτέ μπροστά.

Μετά από έλεγχο στη γεννήτρια, οι υπεύθυνοι του κέντρου παρατήρησαν ότι τα τέσσερα καλώδια, μήκους τεσσάρων μέτρων και διαμετρήματος 2,5 εκατοστών, που συνέδεαν τη γεννήτρια με το κέντρο ήταν κομμένα.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η οποία εξετάζει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκονται ρομά που ήθελαν να πάρουν τα καλώδια ή πρόκειται για υπόθεση δολιοφθοράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αττική: Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας