ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αττική: Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας

Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας
Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας
SKAI TV

Φωτιά στην Αττική: Νέο μέτωπο στα ορεινά της Πάρνηθας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι

Ένα νέο μέτωπο κατακαίει στα ορεινά της Πάρνηθας την τελευταία ώρα. Η φωτιά είναι ανάμεσα στο Κρυονέρι και τους Θρακομακεδόνες, ενώ τα τελευταία λεπτά υπάρχει φόβος να μην φτάσει η πυρκαγιά στο Φλαμπούρι. «Την τελευταία ώρα δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο μέτωπο, αυτή τη στιγμή εδώ που βρισκόμαστε έντονος καπνός», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Πέππας.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την Πυροσβεστική, σύμφωνα με την οποία «υπάρχουν καύσεις, η πυρκαγια ειναι ανοικτη και βρίσκεται σε εξελιξη». Σημειώνεται ότι στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και εθελοντές.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος η πυρκαγιά παρουσιάζει μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα από το πρωί σε σχέση με τη νύχτα, ωστόσο η κατάσταση ειναι ακόμα εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς από το μεσημέρι αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων και σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας τις συγκεκριμένες ώρες της ημέρας τα πράγματα μπορούν να γίνουν και πάλι ανεξέλεγκτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε καλύτερη κατάσταση η Αττική: Σε ύφεση πολλά μέτωπα, πολύ σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης