ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Ζάκυνθος 12χρονος ηλεκτροπληξία συλλήψεις ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ηλεκτρολόγος ψυκτικός
Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τον τραγικό θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο.
ERTNews.gr

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται, μετά τον θάνατο αγοριού από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία, χθες το βράδυ.

Ο 9χρονος, ενώ έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει το παιδί, δυστυχώς μάταια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Τσιλίβι κατά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Ζακύνθου.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η πίεση επανέρχεται στο σύστημα Υγείας - «Άλμα» σε διασωληνωμένους την τελευταία εβδομάδα