ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Κρίμα» λένε για την Ιωάννα άνθρωποι που την περίμεναν στο δικαστήριο

Ιωάννα Παλιοσπύρου επίθεση με βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι: Παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου
INTIME

Επίθεση με βιτριόλι: Παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ανατριχιαστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όταν εκεί έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα καθώς σήμερα ξεκινά η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην είσοδο του δικαστηρίου για να τη στηρίξει στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει και οι οποίες θα γίνουν δυσκολότερες, όπως δήλωσε νωρίτερα ο ένας από τους δικηγόρους της, καθώς θα ξαναζήσει όσα συνέβησαν τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά την είσοδο της στο δικαστήριο η Ιωάννα ήταν με ψηλά το κεφάλι παρά την αδιανόητη περιπέτειά της εξαιτίας της οποίας έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία και είναι υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με μάσκα.

Στο Newsbomb.gr μίλησε ένας συγχωριανός της Ιωάννας. «Κρίμα για το κορίτσι. Από μικρό ερχόταν στο χωριό, με τον πατέρα της έχουμε μεγαλώσει μαζί» είπε στο Newsbomb.gr μεταφέροντας και ό,τι του έχει πει ο πατέρας της άτυχης κοπέλας: «Το μόνο που μου είπε είναι ότι καταστράφηκε το παιδί μου άδικα και δεν ξέρουμε το λόγο γιατί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φορολογικές δηλώσεις: Τέλος χρόνου για την υποβολή τους

GNTM 4: Η 19χρονη που «τρέλανε» τους κριτές (video)

Ελένη Μενεγάκη: Αιφνιδίασε τους πάντες-«Μην τρομοκρατείστε! Έχω ψυχολογικά, αν δεν είμαι ελεύθερη»