ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με σπρέι στην Κρήτη: Ξεσπά η 18χρονη - «Η όρασή μου είναι μισή» (vid)

Επίθεση με σπρέι στην Κρήτη
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της
INTIME NEWS

Η όραση της 18χρονης μετά την επίθεση με σπρέι που δέχτηκε έχει επανέλθει στο μεγαλύτερο ποσοστό, ωστόσο εξακολουθεί να παρακολουθείται από γιατρούς

Ξέσπασε η 18χρονη από την Κίσσαμο μετά την επίθεση με αρωματικό χώρου που δέχτηκε από 56χρονο, πριν από μερικά 24ωρα. «Η όρασή μου είναι μισή. Από εκεί που τα μάτια μου ήταν καλά, ούτε γυαλιά, ούτε φακοί, τίποτα, τώρα έχω θέμα με την όραση, δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι, δεν έχω ιδέα» υπογράμμισε η νεαρή μιλώντας στον ANT1.

«Τι ζητάω για αυτόν; Να μην το ξανακάνει αυτό το πράγμα, να τιμωρηθεί γι' αυτό που έκανε, γιατί άμα μείνει έξω, άμα δεν τιμωρηθεί μπορεί να το κάνει και σε άλλα άτομα. Για ποιο λόγο δηλαδή να γίνει αυτό;» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι στην ψυχιατρική κλινική Χανίων οδηγήθηκε, με εντολή Εισαγγελέα, ο 56χρονος άντρας, ο οποίος ομολόγησε ότι επιτέθηκε με σπρέι κατά 18χρονης σπουδάστριας στον Κίσσαμο. Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός, προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.255 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 39 νεκροί σε 24 ώρες, στους 352 οι διασωληνωμένοι

Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι