ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: «Κόλαση» χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού – Προβλήματα και στην Αττική Οδό

Κίνηση στον Κηφισό
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πολύ αυξημένη κίνηση ειδικά στην κάθοδο του Κηφισού με το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων

Σε οδό μαρτυρίου έχει μετατραπεί από νωρίς το πρωί η λεωφόρος Κηφισού με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων και το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων στο ρεύμα καθόδου προς τον Πειραιά.

Είναι ενδεικτικό ότι στον χάρτη της Google που αποτυπώνει την κατάσταση της κίνησης τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Κηφισού εμφανίζονται να κινούνται σε ρυθμούς σημειωτόν από το ύψος του Τατοΐου μέχρι και το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Δύσκολη είναι η κίνηση και στην άνοδο του Κηφισού με χαμηλές ταχύτητες για τα οχήματα από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια ενώ κίνηση, σύμφωνα με την Τροχαία καταγράφεται και σε Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη προς Κηφισίας, στην Κηφισίας στην άνοδο από το ύψος του κόμβου των Αμπελοκήπων μέχρι το Χαλάνδρι αλλά και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Καλλιρρόης.

Στην Αττική Οδό, δε, καθυστερήσεις παρατηρούνται κατά τμήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο Πλακεντίας μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση και την ενημέρωση της Τροχαίας

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Ώρες αγωνίας στην Πάτρα: Στις 12 θα επιχειρήσουν να «ξυπνήσουν» τον 6χρονο Φώτη οι γιατροί

GNTM 4: «Τρελάθηκε» ο Γιώργος Καράβας – «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα» (vid)