ΕΛΛΑΔΑ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Θα μιλήσουμε στο δικαστήριο (vid)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Η εισαγγελέας ζητά την παραπομπή του σε δίκη για τρία κακουργήματα
Facebook

Την παραπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη για τρία κακουργήματα ζητά με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σθεναρή άρνηση και οι απαντήσεις που έδωσε ο άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός, δεν έπεισαν την εισαγγελική λειτουργό, ο οποίος έκρινε πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του για τις πράξεις του βιασμού και της απόπειρας αυτού σε βάρος τριών γυναικών.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που είναι μια από τις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση, μίλησε στο Mega και δήλωσε πως περιμένει την ημέρα της δίκης.

«Η πλευρά μας επιλέγει να μην σχολιάσει. Κρατάμε χαμηλούς τόνους χωρίς κατηγορώ μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Εκεί, θα μιλήσουμε», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο απορρίφθηκε το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν ότι ο ηθοποιός, δεν θα επιστρέψει με «βραχιολάκι» στο σπίτι του, αλλά θα παραμείνει προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως με βασικό επιχείρημα ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο φέρεται να έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Στο σκεπτικό τους, απορρίπτουν και την αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» για λόγους υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού θα δείξει 30 βαθμούς μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» - Η πρόγνωση Αρναούτογλου