ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και θα προσπαθήσει να το αποδείξει» - Η αντίδραση της Χρηστίδου

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και θα προσπαθήσει να το αποδείξει» - Η αντίδραση της Χρηστίδου

Ο νέος δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε πως η θέση του ηθοποιού είναι αυτή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν άνθρωποι οι οποίοι αναγνωρίζουν τεκμήριο αθωότητας στον προφυλακισμένο καλλιτέχνη σε σχέση με αυτούς που ήδη τον έχουν καταδικάσει.

Νέο δικηγόρο έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την παραίτηση του Θέμη Σοφού από την υπεράσπισή του στην υπόθεση των καταγγελιών βιασμού που έχουν γίνει σε βάρος του και έχουν οδηγήσει στην προφυλάκισή του. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έχει αναλάβει τον γνωστό ηθοποιό και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη, να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη, να προπηλακίζεται δημόσια».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ακόμα ότι «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σίσσυ Χρηστίδου, απάντησε πως «Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις (για τον Πέτρο Φιλιππίδη) είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελεί μέρος της υπόθεσης. Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Ερντογάν συνεχίζονται - Οι «κραυγές» για το Αιγαίο και το... μπάσκετ

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα, όταν τσακώθηκε ο Γκλέτσος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν! - Η ώρα και το κανάλι (vids+pics)